V petek, 4. 9. 2020, so si učenci PPVI2 ogledali virtualno Nacionalno odprtje,  ki je potekala v okviru projekta  Tedni vseživljenjskega učenja. Poslušali so slavnostni nagovor predsednika Slovenije g. Boruta Pahorja, ministrice za šolstvo dr. Simone Kustec in razmišljanja različnih ljudi o vseživljenjskem učenju, ki delajo v različnih izobraževalnih ustanovah.

V sredo, 9. 9. 2020, so bili na Paradi učenja v Ormožu. Parada učenja je del projekta Tedni vseživljenjskega učenja, ki se vsako leto organizirajo po vsej Sloveniji pod  skupnim sloganom Slovenija, učeča se dežela. V okviru tega projekta  po vsej Sloveniji potekajo različni izobraževalni, promocijski, družabni, kulturni dogodki idr.

Učenci posebnega programa so se z učenci 7. in 9. razreda predstavili na stojnici. Razstavili so svoje izdelke, ki so jih pripravili v okviru programa učenje za življenje in projekta dodatnega usposabljanja. Na paradi učenja so si učenci ogledali grajski ples in se udeležili različnih delavnic: Pes, moj prijatelj, grajskih iger ter animacije bratov Malek.  

(Skupno 508 obiskov, današnjih obiskov 1)