Uspešni smo bili na razpisu Zavarovalnice Triglav z naslovom Otroci Planice. Bili smo ena izmed 65 izbranih šol, katerim je Zavarovalnica Triglav omogočila nepozabno doživetje v dolini pod Poncami. V okviru medsebojnega sodelovanja smo zraven povabili tudi učence 8. razreda OŠ Ormož in nekaj učencev krožka sodobne priprave hrane. Z veseljem so se našemu povabilu odzvale tudi prostovoljke iz Gimnazije Ormož, ki na naši šoli s svojimi delavnicami popestrijo dneve in naš “umetnik” Anže. Kljub zelo zgodnji uri odhoda se utrujenost na avtobusu ni poznala. Pričakovanje ogleda skokov je premagalo zaspanost. Ogledali smo si dva skoka za trening in kvalifikacijsko tekmo. Potek dneva je v spisu lepo opisal Alojz. Zapisal je.

V četrtek, 23. 3. 2017, ob 4.00 zjutraj smo se odpeljali v Planico. Šli smo si ogledat skoke. Peljali smo se z avtobusom. Zbrali smo se pred šolo. Po poti smo se ustavili, ker smo jedli. Vožnja je bila odlična.

Prispeli smo ob 8.00. Okrepčali smo se v šotoru. Na Planici smo videli skakalce. Navijali smo za skakalce. Domov smo se odpravili ob 13.30. Videli smo naše skakalce.

Domov smo prispeli ob 18.00. Pot domov je potekala brez težav. Na Planici mi je bilo všeč, ker smo jedli hot dog. Ko smo videli skakalce smo se počutili zelo dobro.

Hvala Alojz, da si nam tako lepo predstavil nepozaben dan in upam, da se naslednjo leto spet vrnemo v našo Planico.

 

 

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)