V nedeljo, 21. 12. 2014, je v Domu kulture Ormož, potekala posebna prireditev. Starši učencev Osnovne šole Stanka Vraza smo pripravili gledališko predstavo pod naslovom Nerodna Avguština. Prireditvi so se priključili učenci Osnovne šole Stanka Vraza, ki so pod mentorstvom učiteljic pripravili prisrčen in iskren nastop.

Dvorana je bila polna gledalcev, razveselili smo se ormoškega župana, g. Soka in gostov iz sosednjih občin in Hrvaške. Najbolj veseli smo bili smeha majhnih in »velikih« otrok. To in aplavz je bila največja nagrada za vse tiste, ki smo prireditev pripravili. Vzdušje v dvorani je bilo izjemno pozitivno in čustveno, zelo razigrano, pristno in iskreno.

Prireditev je bila dobrodelna, za šolski sklad Osnovne šole Stanka Vraza smo zbirali prostovoljne prispevke. S ponosom povemo in napišemo, da smo zbrali 1.050€. Vsak cent iz te vsote bo dobro naložen in namenjen našim učencem.

Vsem gledalcem se za dobrosrčnost iskreno zahvaljujemo, ker ste že s svojim obiskom pokazali, da nas razumete, sprejemate in podpirate. VELIKO ZAHVALO pa smo dolžni vsem, ki so nam prostovoljno pomagali, da je prireditev bila tako uspešna:

          mentoricam učencev: učiteljicam Nataši Krajnc, Mateji Tomažič, Andreji Klinc, Alenki Niedorfer, gospodu Tadeju Muhiču in gospe Boženi Krivec,

          za pomoč pri izvedbi in organizaciji gledališke predstave: Janiju Horvatu, Tadeji Ozmec, Maticu Petku, Klavdiji Zorjan Škorjanec, Moniki Kocuvan, Nataši Grabovac, Mateju Lahu in

          sponzorjem: Štamberger- Središče ob Dravi, Aries- IT, Krajevna skupnost Ormož, Klub ormoških študnetov,

          za medijsko podporo pa: KTV Ormož, Radiu Prlek in Mladinskemu centru Ormož.

Brez vas nam ne bi uspelo.

V imenu vseh staršev otrok s posebnimi potrebami, ki obiskujejo Osnovno šolo Stanka Vraza se vsem zahvaljujem,

 

predsednica Sveta staršev OŠ Stanka Vraza Ormož:

Nataša Gregur

 

Folklorna skupina OŠ Stanka Vraza

 

Laura Roškar med nastopom

solist Matej Pleh

Pevski zbor Čebelice OŠ S. Vraza Ormož

Nerodni Avguštin in Avguština

nastopajoči starši


(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)